Friday, March 1, 2013

Kanapaella


Espanja ja espanjan ruokakulttuuri ovat lähellä sydäntäni, joten oli vihdoin ja viimein aika yrittää tehdä paellaa. Yritys palkittiin ja tulos oli maukas! Alkuperäinen resepti tässä

3..... Valkosipulinkynttä
2dl..... Riisiä
300g..... Tomattimurskaa
5 dl..... Kanalientä
300g.... Kanafileesuikaleita
Maissi-herne-paprika sekoitus
Öljyä
Paprikajauhetta
Broilerimaustetta
Paellamaustetta

● Pilko valkosipulinkynnet ja paista ne nopeasti isolla pannulla öljyssä. Lisää tuore riisi, tomattimurska, mausteet ja kanaliemi. Anna hautua.
● Ruskista toisella pannulla kanafileesuikaleet
● Kun riisi on melkein pehmeää, lisää kanasuikaleet ja maissi-herne-paprika sekoitus
● Anna hautua vielä hetki ja nauti!



No comments:

Post a Comment