Saturday, June 6, 2015

"Pienen" hiljaisuuden jälkeen,..Banaani juustokakku karhunvatukka swril'in kera


Joo... Aikaa on kulunut viimeisestä postauksesta tovi.. Jotenkin on bloggaaminen kyllä jäänyt nyt pahemman kerran taka-vasemmalle... jollei taemmas.. No jokatapauksessa. Tulipas tässä nyt sitten juhlistettua synttäreitä paripäivää etukäteen..


Pohja:
200g.... Digestive keksejä
125g..... Voita
1tl....Suolaa
1tl.... Kaneelia
0,5tl.... chilijauhetta

Täyte:
1pss..... Banaanivanukas jauhetta (tai 2 prk valmista banaanivanukasta)
400g..... Tuorejuustoa
4.... Munaa
1..... Banaani
3rkl..... Sitruunamehua
1tl..... Appelsiinisokeria
2rkl..... Sokeria
3rkl..... Hunajaa
2rkl..... Jauhoa

Karhunvatukka swrill:
2dl..... Karhunvatukoita
0,5rkl..... Hunajaa
0,5rkl..... Maissitärkkelystä

● Murskaa keksit. Lisää sulatettu voi, suola, kaneeli ja chilijauhe. Kyllä, luit oikein, suola. Sen lisääminen keksipohjaan antaa mahdollisuuden leikkiä täytteen mauilla enemmän, tuoden esiin kaikki maut!
● Painele seos irroitettavan kakkuvuoan pohjaan ja esipaista 180 asteessa n 10 min.
● Valmista banaanivanukas pussin ohjeiden mukaan, älä kuitenkaan lisää ohjeessa mainittua sokeria!!.
● Vatkaa vanukas, tuorejuusto, sokerit, hunaja ja banaani kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää sitten munat
yksitellen. Lisää maun mukaan joukkoon myös muita mausteita, jos haluat.
● Lämmitä karhunvatukat joko mikrossa tai kattilassa hunajan kanssa, lisää tärkkelys ja soseuta.
● Kaada tuorejuusto seos hieman jäähtyneelle kakkupohjalle ja lusikoi karhunvatukka sose satunnaisesti täytteen päälle ja vedä lusikan tai hammastikun avulla viivoja, siksakka, miten vain..
● Paista uunin keskitasossa n 45min.

No comments:

Post a Comment