Saturday, November 26, 2011

Granaattiomena hillo


Rakas siskoni asustelee nykyään Tunisiassa ja hänen blogi täyttyy kovaa vauhtia kaikilla herkullisilla jutuilla. Tässä taas yksi tulkkaus hänen blogista :)



4 lasillista ...... Granaattiomenan siemeniä (eli niitä punaisia juttuja, mitkä on omenan sisällä)
1½ lasillista ..... Sokeria

● Laita kaikki  kattilaan ja keitä kiehumiseen asti ja pienennä senjälkeen lämpöä
● poista päälle kertynyt vaahto!
● Keitä hilloa n 50-60 minuuttia miedolla lämmöllä

Alussa hillo voi tuntua hieman vetelältä, mutta se paksenee kyllä



2 comments:

  1. Ihan täydellistä!!!!!!!! Kiitos sulle ja siskollesi!! Pienensin annosta, eli tein kokeeksi ensin kahdesta omenasta joista irtosi siemeniä n. 0,5 l ja sokeria laitoin 0,75 dl, keitin todellakin tunnin ja nyt kun on levännyt purkissa muutaman päivän niin on ihanan sopivan paksua ja juustojen ja rakkaiden siskojeni kanssa taivaallista sekä kaunista! Toisina hilloina itse tekemääni tyrni (itse poimitut marjatkin) ja persimon-hilloa!!!

    ReplyDelete