500g ..... Murotaikinaa
300g ..... Maitorahkaa (maustamatonta)
120g ..... Ananasmurskaa
1tl ..... Vaniljasokeria
2-3 rkl ..... Sokeria
1 rkl ..... Perunajauhoja
● Kauli murotaikina jauhotetulla työtasolla neliöksi
● Leikkaa taikinasta puolet ja aseta se mieluiten suorakulmion- tai neliönmuotoisen uuninkestävän vuoan pohjalle. Tee pohjaan reikiä hammastikulla tai haarukalla. Esikypsennä n 10 minuuttia 180°C
● Sekoita maitorahka ja ananasmurska keskenään. Lisää sokerit ja perunajauho.
● Ota pohja pois uunista ja kaada maitorahkaseos sen päälle. Aseta toinen murotaikina levy maitorahkan päälle ja painele hammastikulla reikiä taikinaan. Paista vielä n 20 minuuttia. Piirakka on valmis, kun painaessasi hammastikun sen läpi siihen ei tartu enään mitään.
No comments:
Post a Comment