Saturday, September 29, 2012

Vadelmakeksit



150g......Voita
225g..... Jauhoja
125g...... Sokeria
1tl.....Vaniljaessansiä/ vaniljasokeria
Vadelmahilloa - jos juoksevaa, lisää perunajauhoja. Varmista, että hillo sopii leipomiseen

● Esilämmitä uuni 180°C
● Nypi kulhossa voi ja siivilöity jauho, kunnes seos on ryynimäistä
● Lisää sokeri ja essansi ja sekoita taikina kiinteäksi
● Ota haluamasi kokoinen taikina pala, muotoile siitä kädessäsi haluamasi muoto, paina keskelle syvänne ja syvänteeseen hilloa
● Ota toinen pienempi pala taikinaa ja painele se toisen puolen päälle, hillon katteeksi, laita pellille odottamaan ja valmista loput
● Kypsennä uunissa n 15min, kunnes keksit ovat vaalean kullankeltaiset, varo polttamasta!
● Halutessasi voit ripotella ennen tarjoilua keksien päälle hienosokeria


No comments:

Post a Comment