Friday, October 26, 2012

Sokerimassan kimpussa !


Hieman muuta tähän väliin.

Kohta alkaa TET ja tänään minulla oli TET paikan "harjottelu päivä" tai "koe päivä" miten sen ottaa. Kyseiseen paikkaan on kuitenkin paljon hakijoita, joten jokaiselle järjestettiin yksi harjoitus päivä tms.

Aamulla sitten yhdeksäksi paikalle ja heti hommiin, mikä oli äärimmäisen positiivista, koska tähän mennessä olemme koulussa vain leiponeet perus pullia hiivataikinasta. Se mitä olen kotona yrittänyt tehdä ei todellakaan vastaa sille, mitä haluan osata tehä - kunnolla.  Se mitä teen kotona, ei ole edes periaatteessa millään "tasolla" ja ne on vain kotileivoksia jne.. Mutta tänään sain tehdä aivan yksin reseptin mukaan tuotteita, jotka menee oikeasti myyntiin.

Sain myös ihan ensimmäistä kertaa elämässä värkätä sokerimassalla. Rehellisesti, paperille piirtäminen ei minulta onnistu... enkä osannut kuvitella, että lopputulos näyttää tältä:


Joo ei ole ehkä ihan tasokkaimpaa tuotantoa, mutta ekaksi kerraksi olen tyytyväinen! Sain kokemusta ja jään todellakin odottamaan vastausta, että pääsenkö tuonne samaan paikkaan TET hommiin :)

Mutta yritän taas pian jotain väkerrellä myös kotona !

Pärjäilkää ! 

No comments:

Post a Comment