
![]() |
Ripottele päälle kanelia tai kaakaojauhetta |
Pohja:
200g..... Keksejä
50g..... Huoneen lämpöistä voita
1 tl..... Pikakahvijauhetta
Täyte:
250ml..... Maitoa
2 tl..... Pikakahvijauhetta
55g..... Sokeria
40g..... Maissitärkkelystä
2..... Keltuaista
Kate:
2.....Valkuaista
100g..... Sokeria
● Esilämmitä uuni 190°C
● Murskaa keksit, sekoita joukkoon kahvijauhe ja rasva. Painele irtopohjavuokaan (dia 20cm) ja aseta kylmään täytteen valmistamisen ajaksi
● Mittaa kattilaan maito, kahvi, sokeri ja tärkkelys. Kuumenna kunnes seos kiehuu ja paksenee. Vatkaa joukkoon keltuaiset. Kaada seos keksipohjan päälle.
● Vatkaa valkuaiset. Lisää sokeri joukkoon vähitellen. Vatkaa, kunnes seos on paksu ja kiiltävä. Levitä täytteen päälle. Paista uunissa 10min.
Resepti; Michelle Keogh "Barista Coffee"
No comments:
Post a Comment